UTBILDNING!

Vad gör du om någon plötsligt ramlar ihop framför dig - ute på stan, på jobbet eller hemma?
Varje år drabbas mer än 15 000 människor i Sverige av plötslig, oväntat hjärtstopp. I mer än 10 000 av fallen inträffar katastrofen utanför sjukhus. Var och en av de drabbade är för sitt liv beroende av att människor omkring kan och vill ingripa för att hjälpa. För varje minut, som går efter ett hjärtstopp minskar chansen för överlevnad. Satsa en halv dag - gå en fyratimmars utbildning och lär dig rädda liv! 

Vi är till för dig. Därför anpassar vi oss efter dina villkor. Att lära sig rädda liv ska inta falla på att ett klockslag inte passar eller att lokal saknas. Ett gäng mammor som vill träffas en kväll för att lära sig barn-hjärtlungräddning. En förening som vill ge medlemmarna mervärde, och samtidigt lära sig något nyttigt. Tränarna i en idrottsklubb som vill lära sig agera om situationen skulle uppstå? Kontakta oss så ordnar vi något som passar er. Vi har flera års erfarenhet av utbildningar inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen.

En tryggare och säkrare arbetsplats!
Vi på TM:s Ambulans har utbildningar inom Första hjälpen, KRIS samt Hjärt- lungräddning som utgår ifrån HLR-rådets riktlinjer och rekommendationer och uppfyller Arbetsmiljöverkets föreskrifter och allmänna råd.